Lider
Nick blokujacego Tom OConnor
Nick blokowanego Hisato Yatoki
Wyjasnienie : Prosze o unblocka gdyż zrobione zostało moje CK w sposób non rp jechałem z Tomem na piwo i dostałem crasha potem on mnie TP do siebie i zrobiono mi CK (drogi Tomie w OOC niema czegoś takiego jak Crash oraz teleport więc powinieneś mnie TP do mojego samochodu a nie do siebie i CK)
Użytkownik
Drogi Hisato gdy byliśmy w barze Dain ciebie uderzył butelką wgłowe jak z toba rozmawiałem ty zrobiłeś unik czyli non-rp bo stałeś plecami do niego rozmawiales zemna niczego sie nie spodziewales chcialem wyjac bron i ciebie zabic lecz ty wybiegles nagle sie ocknoles tak wtedy dostales crash ja cieebie teleportowalem mowiles non-rp wiec niemialo sensu konczyc rp dalej bo juz zacząłeś nawijac OOC no to sie nie bawilem i ck
Moje postacie
Thomas Hemingway zmienił obywatelstwo oraz tożsamość na Quarto Rodriguez lecz zaginą bez słowa ciało odnaleziono dwa tygodnie później w rzece.
Tom O'Connor Bogaty Amerykanin ma za sobą wiele przekrętów prawdopodobnie jest płatnym mordercą.Tak to ja jestem Levan taki Levuś ^^
Lider
Ale gdy jechaliśmy do baru dostałem crasha koło Amunition a potem ty mnie teleportowałeś do baru więc to też było non-rp. Daj mi UnCk i postaraj sie inaczej zrobic CK.
Junior Admin
za ck jest zmiana nicku przeciez ; //
Lider
No dobrze ale tu nawet CK niewystąpiło więc Paul/Tom prosze o unblocka jak bedziecie mogli dać
Użytkownik
Weź skończy o Non-RP bo sam chciałeś bym ciebie teleportował Nara.
Moje postacie
Thomas Hemingway zmienił obywatelstwo oraz tożsamość na Quarto Rodriguez lecz zaginą bez słowa ciało odnaleziono dwa tygodnie później w rzece.
Tom O'Connor Bogaty Amerykanin ma za sobą wiele przekrętów prawdopodobnie jest płatnym mordercą.Tak to ja jestem Levan taki Levuś ^^
Junior Admin
to unblock musi ci thomas/tom/levan dac bo ja nie mam dostępu do ftp